Om mig

Hiking_728X90-6

[section]
[column size=”col-3″]

Instagram [/column]
[column size=”col-6″] Om mig.

Jeg startede mit firma tilbage i 2008, hvor mit oprindelige ide var at lave hjemmesider til mig selv. Jeg havde flere ideer. Men ret hurtigt kom der henvendelser fra firmaer og foreninger om at lave deres hjemmesider.

De første penge jeg tjente, brugte jeg på at købe et Canon kamera, da jeg også er vild med at tage billeder. Se f.eks. www.GirlsCorner.dk, hvor jeg gør brug af de billeder jeg har taget og implementeret dem i hjemmeside og gør den primære del af det visuelle. Billeder er en vigtig del af de hjemmesider jeg har og stadig laver.

Ellers kom jeg til verden tilbage i 1968 i Qaqortoq, Sydgrønland. Det jeg husker fra den tid, var gode minder. Som 11 årig valgte familien at vi skulle flytte til Danmark. Jeg har siden besøgt Qaqortoq et par gange og er altid noget som giver mig indre ro. Jeg er bosiddende i Danmark med min fantastiske kone, Stefania, som er fra Italien og vores dejlige 2 unger, Melissa og Patrick.

De seneste år har jeg hvert år været i Grønland. Qaqortoq, Kangerlussuaq og Nuuk har været de steder jeg har været. Jeg håber at opleve en masse byer/bygder i fremtiden.

Hiking_300X250-3
[/column]
[column size=”col-3″ last_column=”true”] [/column]
[/section]